Chimai gaat altijd met veel plezier naar Subliem. Ze is er altijd vrolijk, krijgt veel aandacht en er word met veel zorg voor haar gezorgd. Ze zijn erg flexibel met tijden en dat is erg prettig. Ik raad dit adres zeker aan om je hond naartoe te brengen.

Chimai

Beertje heeft aangepaste wandelingen en medicatie, gelukkig is dit geen enkel probleem bij Subliem Ze zijn al jaren ons vaste adres.

Beertje

Hun sterke jacht instinkt is geen probleem meer, bij Subliem kunnen Max en Lara omheind en veilig loslopen.

Max & Lara

Onze beagle Boy geniet van de landelijke omgeving bij Subliem, en heeft hier op een leuke manier een goede conditie gekregen.

Boy

Onze Echo ging als pup naar Subliem om te socialiseren, en de basis commando's te leren. Nu gaat hij regelmatig lekker spelen bij Subliem.

Echo

Dit is onze eerste pup Nuck, Subliem heeft ons op weg geholpen en we kunnen altijd terecht met onze vragen. Onze hond word op dit moment gesocialiseerd en leert basis training bij Subliem.

Nuck

Wegens ziekte kwam Subliem hondenuitlaatservice mooi van pas, zo konden de honden toch lekker hun energie kwijt, De honden waren blij en voldaan.

River & Sky

Subliem hondenuitlaatservice en opvang is de place to be voor je hond. ons hondje Nozum is echt een druk mannetje maar als hij thuis komt van zijn wandeling  is hij versleten en voldaan. Heb al een aantal malen van de uitlaatservice gebruik gemaakt en ben meer dan tevreden.

Nozum

Onze hond Winter is nu voor de derde keer bij Subliem geweest. Kan niet anders zeggen dan dat het een fijn uitlaat adres is. Kim stuurt altijd een kleine update wat ik als prettig ervaar. Winter krijgt altijd veel persoonlijke aandacht. Al met al voor ons fijn naar Subliem.

Winter

Fijne uitlaatservice, onze honden Max en Gino komen nu 2 jaar met plezier bij Subliem. Het is altijd prettig dat je op de hoogte gehouden word van het wel en wee van de honden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ik kan me dan niet aan de indruk onttrekken dat er liefdevol met de honden omgegaan word. Stelliger, er word meegedacht met de eigenaar. Kortom "Subliem" een prima hondenuitlaatservice die zijn naam eer aan doet.

Max & Gino

Ik ben mini pincher Mako, de mascotte van Subliem!Ik mag elke dag met al mijn vriendjes spelen op de velden.Je kunt mij vaak in het honden zwembad vinden!Kom jij ook met mij zwemmen?Pootjes van Mako

Mako

We zijn super tevreden met de hondenuitlaatservice van Kim. Onze Sofie vermaakt zich altijd kostelijk. Oh, onze Sofie staat op deze foto tussen haar vriendinnen in :) Hondenuitlaatservice Subliem = Subliem.

Sofie

Shadow heeft het altijd erg naar zijn zin bij Subliem, heerlijk moe en voldaan komt hij weer thuis. Ook fijn dat we altijd een update krijgen hoe het gaat. Kortom, erg tevreden en Shadow gaat met veel plezier mee.

Shadow

Mijn ervaring met Kim van Subliem is helemaal top. Ze is flexibel en zorgzaam. En helpt waar ze kan in voordeel van me matie Bonnie. Ze begrijpt wat een matie voor iemand kan betekenen. Ik hoop dat ze nog lang voor Bonnie kan zorgen, en raad aan voor goede service voor je hond bel Kim van Subliem. En ga zo door en bedankt.

Bonnie

Wil je een goede begeleiding, ga naar Subliem! Wij hebben een kruising Mechelse Herder/Stafford van 18 maanden genaamd Barry. Barry heeft erg veel energie en kracht. Gelukkig kende ik Kim van Subliem, zei heeft gekeken wat de hond Barry nodig heeft. Nu zijn wij al een maand 3 keer in de week met Barry aan het oefenen op hun afgesloten land. Toppie, en Barry kan zijn energie kwijt. Echt Subliem

Barry

Onze trouwe senioren viervoeter "Cody Valentijn"gaat sinds 2 maanden mee met Kim op de vrijdag voor een heerlijk hondenuitje. Kwispelend gaat hij graag mee. Na dit mooie avontuur is cody wel toe aan een dutje en zoekt dan ook een lekker plekje uit waar hij ongestoord kan uitrusten, Kortom een mooie uitlaatservice, ook voor de senioren hond. Ik zeg "Subliem"!

Cody

Het veld viel ons gelijk aan het begin op, dat het een goede plek voor honden is om te rennen. Het veld er keurig uitzag en fijne ruimte voor de honden om fysiek lekker bezig te zijn. Alle honden razend enthousiast dat ze kunnen spelen. Ongelofelijk dat Yada nu ook goed kan spelen. Als je de bal gooit dan haalt Yada de bal en brengt die netjes terug. Aan het begin was ze heel erg angstig maar nu is zij heel erg alert.

Yada

hallo allemaal, Mijn baasje vroeg mij of ik mijn ervaringen wilde delen bij Subliem. Nou ik kan je vertellen...Hartstikke leuk hoor! We rijden altijd eerst even een klein stukje naar Cabauw waar een mooi stuk veilig omheind land is. Daar kunnen we heerlijk ravotten met elkaar. Als mijn baasje even wat anders te doen heeft waar ik niet bij kan zijn, ga ik super graag mee met Kim (mijn tijdelijke Baasje voor die dag) en de andere hondjes. Ik zou zeggen: Tot bij de hondenuitlaat Subliem. ennn..... een dikke poot voor jullie allemaal.

Belle

Sinds 2018 zijn onze honden trouwe onregelmatige klanten bij Subliem. Nooit eerder gebeld voor een uitlaatservice omdat ik dacht dat je een vaste dag moest afspreken. Fijn om te merken dat flexibiliteit geen probleem was, waarbij wel duidelijk was dat vaste honden van die dag voorrang hadden. Terrecht! enkele maanden verder kan ik zeggen dat er altijd plek was, soms zelfs op het laatste moment. De foto's laten zien dat onze honden het goed naar hun zin hebben. De updates zijn ook leuk om te krijgen. We zijn erg blij met deze oplossing en onze honden niet in het minst! Dank, Joppe en Boet.

Joppe & Boet

Dit is Nora, vorig jaar zijn wij bij Subliem terechtgekomen voor een uitlaatservice. Het was precies wat wij zochten. Elke dag heerlijk spelen en rennen met de andere honden op het land met speelbanden en als verkoeling een plons in de poedelvijvers onder toeziend oog van Kim zelf! Zij is super begaan met haar dieren en je kan haar altijd bellen of appen hoe het gaat! Nora gaat nu maandag met de uitlaatservice mee. Elke maandag staat ze geduldig voor het raam te wachten en zodra de auto stopt, rent ze nog net niet door de deur heen om kim te begroeten. Nora heeft het erg naar haar zin bij Kim en wij zijn ook heel erg blij dat we bij haar terecht gekomen zijn, want niets is zo fijn om je hond bij iemand te brengen waar jij en je hond een goed gevoel bij hebben!

Nora

Mijn ervaringen met Subliem Hondenuitlaatservice zijn gewoon geweldig!Mijn Duitse Herder Bracha van 1,5 jaar oud en boordevol energie heeft iedere donderdag een feestje!Subliem komt haar dan ophalen en laat haar niet alleen uit, maar ze kan 2 uur lang lekker rennen en spelen met andere honden in een groot omheind weiland. Bracha staat elke donderdag al te wachten tot Subliem haar komt ophalen en weet al precies waar ze in de auto zit.Het is ook een hele fijne service als je een dagje uit wilt. Subliem laat haar dan een extra keer uit en brengt haar weer thuis zodat ze in haar eigen omgeving blijft. Hopelijk kunnen Bracha en ik nog lang gebruik maken van deze fantastische uitlaatservice.

Bracha

Ik ben Boy en heb het altijd geweldig naar mijn zin bij Subliem Hondenuitlaatservice!Ik kan heerlijk ravotten op het veldje met andere honden en heb ook al gezellig gelogeerd. Ook mijn baasjes zijn erg blij, want bij Subliem zijn ze heel flexibel met halen en brengen. Kortom echt Subliem!

Boy

Beste Hondenuitlaatservice Subliem,Lola gaat super graag mee en al helemaal blij als ze de bus hoort aankomen!Eenmaal aangekomen zijn er allemaal leuke vriendjes om mee te spelen!Daarna aai over de bol en word ze weer veilig thuisgebracht.Helemaal moe en uitgespeeld.Ook is hondenuitlaatservice Subliem flexibel in een extra wandeling.We zijn erg blij met Subliem!

Lola