Hondenuitlaatservice Subliem

over-ons.jpg

Over Ons


Ik ben Kim, de trotse eigenaar van Hondenuitlaatservice Subliem. Ik kom uit een echte dierenfamilie en mijn liefde voor dieren heb ik dan ook van kinds af aan al meegekregen. Ik ben al jong begonnen met paardrijden en het trainen van honden. Ik heb het VMBO algemene dieropleiding op het Wellantcollege te Klaaswaal gevolgd en daarna heb ik het MBO 3 algemene dieropleiding in Barendrecht afgerond. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd zoals EHBD, EHBO, BHV, honden trimmer, diverse cursussen over het trainen van honden en diverse cursussen over het trainen en opleiden van paarden. Ook heb ik verschillende communicatie cursussen gevolgd. Ik ben jaren werkzaam geweest op een manege waar ik o.a. les gaf, paarden opleidde en getraind heb die probleemgedrag hadden waarbij ik het paard en de eigenaar weer tot team bracht. Daarnaast heb ik tijdens al mijn opleidingen gewerkt op een kinderboerderij, in dierspeciaalzaken, op een paarden opfok en honden en katten pension. Ik ben dan ook super trots dat ik mijn eigen hondenuitlaatservice ben gestart. Inmiddels zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor dierenbezitters. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven bijscholen. In april 2021 ben ik dan ook geslaagd voor het pensionhouder vakbekwaamheid diploma honden en katten.

Kom Gerust Eens Langs


Wij beschikken over een eigen terrein dat omheind en ingericht is voor honden. Hier hebben wij 2 honden zwembaden, veel bomen, zandstrand, grasvelden en voldoende speeltoestellen. Daarnaast is ons terrein volledig omheind.

Klanten zijn bij ons dan ook van harte welkom om buiten de groep tijden te komen kijken voor een kennismaking. Wij zijn zeer flexibel. Zo kunt u als klant gerust bellen voor uitlaat op die dezelfde dag. Er is meestal een passende oplossing! Wij onderscheiden ons met kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij zijn ervaren en gecertificeerd. Wij zijn Subliem!

Hondenuitlaatservice Subliem biedt groepswandelingen, individuele wandelingen en huisdierverzorging aan huis voor alle huisdieren, paarden en hobbymatig vee. En natuurlijk sturen wij geregeld foto’s en filmpjes van uw dier. Zodat u op afstand toch kunt meegenieten.

kom-langs.jpg
footer-bottom-honden.jpg