Goede Doelen

Ben je getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing, of heb je een dierenambulance nodig? Dan is er één centraal nummer om te bellen: 144.    

Wat werden wij ontzettend verrast door Hondenuitlaatservice Subliem! Zij hebben met veel hulp allemaal spullen en voer voor onze dieren ingezameld. Daar zijn onze dieren natuurlijk super blij mee! En dat was nog niet alles ook hadden ze een mooi bedrag van 100 euro ingezameld wat allemaal naar onze lieve asieldieren zal gaan! Hondenuitlaatservice Subliem en alle mensen die mee hebben gewerkt willen wij dan ook nogmaals ontzettend bedanken!    

Wilma de Joode (Oprichtster) zet zich haar hele leven al in voor honden in binnen en buitenland. Stichting sterk voor dieren helpt honden in nood. Kunt u door omstandigheden financieel niet voorzien in de behoefte van uw hond, plotseling een operatie of kan uw hond door persoonlijke omstandigheden niet naar de trimsalon en heeft uw hond dit dringend nodig? Stichting sterk voor dieren kan u helpen. Ook als u niet langer voor uw hond kunt zorgen! Wilma herplaatst uw hond met de juiste zorg en aandacht. Hondenuitlaatservice Subliem helpt sinds 2020 stichting sterk voor dieren, dit kan door honden op te vangen die met spoed uit hun huisje weg moeten. We staan klaar om Wilma te helpen met het zorgen voor honden in nood.     

Opvang voor Stichting Sterk

footer-bottom-honden.jpg