Goede Doelen

Met trots mogen wij sinds 2021 het Goed Hart Keurmerk dragen met maar liefst 3 sterren! Omdat ons bedrijf zich al jaren inzet voor verschillende goede doelen. U kunt ons bedrijf vinden onder nummer 1726 op www.goedhartkeurmerk.nl  

Wilma de Joode (Oprichtster) "Stichting sterk voor dieren helpt honden in nood. Kunt u door omstandigheden financieel niet voorzien in de behoefte van uw hond, plotseling een operatie of kan uw hond door persoonlijke omstandigheden niet naar de trimsalon en heeft uw hond dit dringend nodig? Stichting sterk voor dieren kan u helpen. Ook als u niet langer voor uw hond kunt zorgen! Wilma herplaatst uw hond met de juiste zorg en aandacht.     Hondenuitlaatservice Subliem helpt sinds 2020 stichting sterk voor dieren, door honden op te vangen die met spoed uit hun huisje weg moeten, honden gratis in onze trimsalon te helpen en helpen met sponsoracties."  We staan klaar om Wilma te helpen met het zorgen voor honden in nood.  

Opvang voor Stichting Sterk

Jo

Jo

Jolly

Jolly

Romeo

Romeo

Simba & Nala

Simba & Nala

Toro

Toro

Keiran

Keiran

Japie & Rammie

Japie & Rammie

Cooper

Cooper

Ada

Ada

Milo

Milo

Siem

Siem

Ziggy

Ziggy

Rocky

Rocky

Toby

Toby

Timmy

Timmy

Bram

Bram

  Vandaag (11-01-2023) is hondenuitlaatservice subliem voor onze jaarlijkse donatie op pad geweest. En dit jaar was dierenasiel Ijsselstein de gelukkige. Een heleboel voeding, snacks en speelgoed is naar alle hondjes gegaan. En zoals altijd hebben wij ook een geld donatie gegeven.

Wat werden wij ontzettend verrast door Hondenuitlaatservice Subliem! Zij hebben met veel hulp allemaal spullen en voer voor onze dieren ingezameld. Daar zijn onze dieren natuurlijk super blij mee! En dat was nog niet alles ook hadden ze een mooi bedrag van 100 euro ingezameld wat allemaal naar onze lieve asieldieren zal gaan! Hondenuitlaatservice Subliem en alle mensen die mee hebben gewerkt willen wij dan ook nogmaals ontzettend bedanken!  

Ben je getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing, of heb je een dierenambulance nodig? Dan is er één centraal nummer om te bellen: 144.  

footer-bottom-honden.jpg