Over ons


Ik ben Kim, de trotse eigenaar van Subliem
 hondenuitlaatservice en dierverzorging.
Ik kom uit een echte dierenfamilie en mijn liefde voor dieren heb ik dan ook van kinds af aan al meegekregen. Ik ben al jong begonnen met paardrijden en het trainen van honden. Ik heb het VBMO algemene dieropleiding op het Wellantcollege te Klaaswaal gevolgd en daarna heb ik het MBO algemene dieropleiding in Barendrecht afgerond.  Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd zoals EHBD, EHBO, BHV, honden trimmer, diverse cursussen over het trainen van honden en diverse cursussen over het trainen en opleiden van paarden. Ook heb ik verschillende communicatie cursussen gevolgd. 
Ik ben jaren werkzaam geweest op een manege waar ik les gaf, paarden opleidde en paarden getraind heb die probleemgedrag hadden waarbij ik het paard en de eigenaar weer tot team bracht. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleidingen gewerkt in dierspeciaalzaken en de paarden opfok. Ik ben dan ook super trots dat ik mijn eigen hondenuitlaatservice en dierverzorging ben gestart. inmiddels zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor dierenbezitters. 

Kom gerust eens langs

Wij beschikken over een eigen terrein dat omheind en ingericht is voor honden. 

Klanten zijn bij ons dan ook van harte welkom om te komen kijken voor een kennismaking.Wij zijn zeer flexibel. Zo kunt u gerust bellen voor die delfde dag. Ook als u nog geen klant bent. Er is altijd een passende oplossing!
Wij onderscheiden ons met kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij zijn ervaren en gecertificeerd. Wij zijn Subliem!