Paardenverzorging

Gaat u op vakantie, een dagje / weekendje weg of bent u nier in de gelegenheid om voor uw paard of pony te zorgen? Subliem bied u de mogelijkheid om uw paard of pony te komen verzorgen aan huis.
Subliem heeft ruime ervaring in het verzorgen van paarden en pony’s, zo heb ik jaren gewerkt op een manege, en in de paarden opfok. En heb ik al jaren eigen pony’s waar ik mee fok, en ik leid ze op tot kinderpony. Ook beleer ik onze pony’s voor de kar. Daarnaast heb ik jaren schaapjes gehouden voor de hobby. Naast paarden en schapen heb ik ook ruim ervaring in het werken met alle boerderijdieren zoals geiten en koeien. Door mijn studie en alle stage jaren die ik op kinderboerderijen heb gewerkt.
Met mijn ruime werkervaring met deze dieren ben ik een geschikte oppas voor uw paard of pony.

Subliem bied verzorging zoals het voeren van brokken, hooi of kuil, controleer ik de drinkbakken of ze schoon, werkzaam en (in de winter) ijsvrij zijn.
Daarnaast zorg ik ervoor dat uw stal netjes is door op te strooien of uit te mesten, wat u wenst.
Ook kunnen wij uw paard of pony binnen / buiten zetten.
U kunt uw wensen kenbaar maken in het intake gesprek, en zal ik proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Extra service
Naast de dagelijkse zorg bied Subliem ook extra service, uiteraard kunt u al uw wensen kenbaar maken in een intake gesprek, en zal ik proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Medische verzorging
Heeft uw paard medische verzorging nodig. Dat is mogelijk, bijv. het geven van medicatie door voer of door middel van spuit in de mond, zalven van wondjes etc.

Ons werkgebied is Krimpenerwaard, lopikerwaard en Gouda Goverwelle