Huisdier verzorging aan huis

Subliem biedt huisdierverzorging aan huis voor alle huisdieren en kleinvee. Huisdieren blijven graag in hun vertrouwde omgeving wanneer u afwezig bent. In hun eigen mandje, kooi of in het zonnetje op de vensterbank. Dit levert voor uw huisdieren zo min mogelijk stress op en de dieren hoeven zich niet aan te passen aan een nieuwe en vreemde omgeving. Subliem bied verzorging aan huis om tijdens uw afwezigheid, vakantie of weekend weg uw huisdier(en) in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen. Subliem verzorgd alle soorten huisdieren: katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en kleinvee.
Extra service
Naast de dagelijkse zorg zoals eten en vers water geven, kattenbak, kooi of stal verschonen, bied Subliem extra service zoals de planten water geven en uw post opruimen. Uiteraard kunt u al uw wensen kenbaar maken in een intake gesprek, en zal ik proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.
 
Medische verzorging

Door mijn opleidingen en ervaring met veel verschillende huisdieren en het geven van medicatie, kan ook tijdens uw afwezigheid de medische verzorging van uw huisdier worden verzorgd. Zoals het geven van medicatie, zalven/druppelen van ogen of oren.   Ons werkgebied is Krimpenerwaard, lopikerwaard en Gouda Goverwelle.  

1 x per dag                                   €10,-     
 (max. 2 huisdieren, zelfde soort)
+/- 20 min per bezoek
1x per dag eten geven
Vers drinkwater
Medische verzorging
Evt. dagelijks kattenbak/kooi verschonen
Post verzamelen/ sorteren
Planten water geven  

2 x per dag                                    €15,-     
 
(max. 2 huisdieren, zelfde soort)
+/- 15 min per bezoek
2x per dag eten geven
Vers drinkwater
Medische verzorging
Evt. dagelijks kattenbak/kooi verschonen
Post verzamelen/ sorteren
 Planten water geven  


Meer dan 2 dieren/diersoorten
Wanneer u meer dan 2 dieren of diersoorten heeft overleggen we tijdens het intake gesprek het tarief welke afhankelijk is van de verzorging van uw huisdieren.  
Prijzen zijn per dag inclusief 21% BTW.
Prijs is afhankelijk van de reisafstand.


Deze tarieven gelden in de Krimpenerwaard (daar buiten andere tarieven)